Stäng
Flottsbro

Downhill Cars & Boende!

Semester på hemmaplan

Även om man inte vill resa runt i onödan kan det vara skönt att komma ifrån sin vardag och komma ett steg närmare naturen. Men det är inte alltid man behöver resa långt för att få just det ombytet.

Med vänner och familj kan ni besöka oss på Flottsbro för att bryta den gråa vardagen med övernattning i vår skogsnära stugby efter att ni gjort upp vem som är snabbast i våran bana för Flottsbro Downhill cars! Ni sätter er i bilen intill liften och får era instruktioner från våran instruktör, sedan puttas ni fram i den motorlösa bilen med störtbur och racingstol till skidliften där ni blir påkopplade och sakta börjas dras upp till starten av bilbanan. Väl uppe på startrampen släpps ni loss i banan och med endast ratt och broms ska ni navigera er ner till målgången och se till att slå dina motståndares bästa tid! Vi kan nästan lova att ni kommer känna hornen växa ut under hjälmen!

För endast 1350:- får du boende i 5-bäddsstuga med självhushåll samt ett paket med 6 åk var för 5 personer i våra Downhill Cars

(Erbjudandet gäller incheckning Sön-Tors hela sommaren. Ord. pris 2100:-)

 

Utöver bilarna har vi en massa aktiviteter att sysselsätta er med under er vistelse!

För mer info om Downhill Cars Se här!

Bokningsförfrågan

Ditt namn:
Ditt telefonnummer:
Din e-postadress: *
Ämne för meddelande:
Meddelande: *
Facebook Twitter Youtube Google+ Instagram

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Slutför bokning