Flottsbro

BO PÅ FLOTTSBRO STOCKHOLM

I Flottsbro, beläget i Albysjön i Huddinge, bor du i en grönskande och fridfull oas endast 15 minuter från Stockholm City. Kombinera en resa till huvudstaden med att uppleva Utomhusupplevelser och STUNDER TILLSAMMANS med dina nära.

Läs mer om hur vi jobbar med er och vår säkerhet på olika delar av Flottsbro gällande Covid-19 här

Hemester kampanj! Boende&Aktiviteter

Vill du undvika långa resor men ändå komma ett steg närmare naturen? Vi har massvis med naturnära aktiviteter för stora och små, just nu har vi riktigt förmånliga paketpris på boende i vår stugby med aktiviteter! Vilket paket passar er bäst?

Boende+Bikepark     Boende+skidåkning

Läs mer om våra stugor

Ritningar, allt om din vistelse och mycket mer!

Vi har idag 49 mysiga stugor med 2-6 bäddar. 36 av stugorna är modernt inredda med WC, dusch och en liten altan. Samtliga stugor har matlagningsmöjligheter och de stugor som saknar dusch/WC har tillgång till detta i våra moderna servicehus. Flertalet stugor har även TV med ett utökat digital-TV utbud. På området finns även Wi-Fi. 

Läs mer om stugorna här

Läs mer om vår camping i Stockholm

Storstadscamping!

Precis vid infarten till Stockholms södra delar, endast 20 minuter från centrala Stockholm, ligger Flottsbro camping. Med 58 platser med el och TV anslutning i en naturskön miljö är Flottsbro det perfekta alternativet för husvagns och husbilsägare som vill se Stockholm och samtidigt kunna slappna av i en lugn miljö. På området finns även Wi-Fi 

Läs mer

Köp ditt campingkort här

Outdoor och äventyr

Ta vara på de många friluftsmöjligheterna. Susa ner ifrån länets högsta skidbacke med utsikt över Stockholm stad. Upplev utikten ifrån toppen. Utmana kroppen på historisk mark för Svensk Mountainbike i leder som Sveriges framgångsrikaste klubb tränar i. Här hölls bland annat Riksmästerskapet i MTB 1992 och SM tävlingar 2004.

Ta vara på naturen och era STUNDER TILLSAMMANS paddlandes i en vacker kanal som slingrar sig ut i Mälaren och där solstrålarna letar sig igenom trädens kronor. Snöra på dig vandringsskorna och ge dig ut i våra natursköna vandringsleder eller utmana varandra i beachvolleyboll, bangolf eller frisbeegolf. Ta ett dopp från vår 100 m långa sandstrand eller unna dig en glass i Värdshuset.

Bo, upplev och konferera i naturnära miljöer med god mat och aktiviteter som en viktig huvudingrediens i er vistelse för att öka kreativiteten.

Välkommen till Flottsbro i Stockholm – en naturupplevelse ett stenkast ifrån Stockholm City!

Facebook Twitter Youtube Google+ Instagram

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Slutför bokning