Flottsbro

Superhelg på Flottsbro

Svävar-EM 2019

Under helgen 14-15/9 fick Bikeparken och Flottsbro Downhill Cars sällskap av snabba vänner till sjöss och på land. EM i Hoover avgjordes under fina förutsättningar.

Båtarna går i mycket höga hastigheter både till sjöss och på land. Flera svenska åkare deltog med två duktiga juniorer i spetsen.

Familjesport

11 årige Eddie Westberg var på plats med familjen där även pappa deltog. Eddie är ny i sporten och var en av de yngsta ut på vattnet!

Fina förutsättningar för stora event på Flottsbro

Flottsbro är en utmärkt plats för större event. Hör EM:s ansvarige Magnus Ivanov berätta mer om evenemanget.

Samarbete med Barncancerfonden

Barncancerfonden Stockholm Gotland var på plats och erbjöd sina deltagare att komma ut på vattnet med svävarna. Det här är ett mycket uppskattat inslag i barnens vardag och det värmer när man ser våra unga le och skratta en sådan här fin dag, berättar Aline Bokstad, Föreningskoordinator på Barncancerfonden.

Flottsbro som eventplats

– Närheten till Stockholm, med kombinationen natur och vatten, gör Flottsbro till en unik plats att anordna stora event på. Vi har boende och camping för dem som vill bo hos oss. Det går dessutom att kombinera med mängder av aktiviteter som till exempel vår proffsiga Bikepark och våra Flottsbro Downhill Cars. Vi har också ett Värdshus med fullständiga rättigheter och utmärkta konferensmöjligheter.

Andreas Häggqvist

2019-09-17 10:27

Facebook Twitter Youtube Google+ Instagram

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Slutför bokning