Flottsbro

Dags att gå i skola igen?

Har du någongång funderat på hur det skulle vara att susa ner för en backe med en snowboard eller ett par skidor, men inte vågat prova? Då har vi något för dig. Nu kan du boka lektioner hos våra lärare. Det kan gälla enskilda lektioner eller i grupp. Du kan boka online här!

– Vi vill att George ska få prova på innan vi bestämmer oss för att köpa en snowboard. Därför är Flottsbros skidskola det perfekta valet för oss, berättar Lukaela och Paul Horvath. Vi kommer från Rumänien, men bor nu i Skärholmen och tycker att vintern här är fantastisk när det är som i dag, berättar de vidare. Idag är det George dag säger pappa Paul stolt 

En lite blyg George lyssnar noggrant på instruktör Albin.

– De flesta har aldrig åkt skidor/snowboard förut, det tycker vi är extra roligt för då kan vi visa hur spännande den här sporten är. Vi möter upp dig precis där stora backen börjar och sedan tar vi hand om dig och ser till att du får en kanondag hos oss, berättar Albin.

Fakta:

Privatlektioner för nybörjare på helger, lov och vardagskvällar

Priser:
1 person: 950:-
Extra deltagare 350:-/pp (max 3 personer i samtidigt)
Lektionstid är 75 min 

Det finns all anledning att prova på! Vi vågar påstå att du kommer att fortsätta. Ta med familjen och kom ner till oss på Flottsbro och dessutom erbjuds fler alternativ. Läs mer på skidskolans egen sida.

Vi ses i  backen!

Gänget på Flottsbro

2019-01-22

Facebook Twitter Youtube Google+ Instagram

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Slutför bokning