Flottsbro

Flottsbros alla sommaraktiviteter

Nu är det snart dags. Vi preparerar anläggningen för våra sommaraktiviteter med Flottsbro Downhill Cars och vår Bikepark i spetsen. Vi vill också slå ett slag för allt du kan göra hos oss. Det är mycket.

Ta en titt på kartan här nedan (klicka på bilden för en större version. Det finns något för både stora och små. Varför inte ta med dig gänget för en beachvolleydag. Varva med med Fresbeegolf och Kubb. För de minsta finns våra populära el-bilar och lekplatser. De första badgästerna brukar ta ett tidigt dopp under maj och när sommaren knackar på dörren är vår fina sandstrand redo. Passa på att boka bastuflotten nu under våren. Ta ett svalkande dopp och sitt med vännerna i bastun med fin utsikt över vackra Albysjön. Vill du ta dig ut på sjön kan du med fördel hyra en kanot eller trampbåt.

Njut av våra fina vandringsleder med historiska platser längs vägen.

Kika in på Flottsbro Värdshus som snart slår upp portarna (början på maj). De bjuder på en härlig sommarmeny i nyrenoverade lokaler. Under sommaren bjuds det på grillkvällar. Ta del av den fina uteserveringen som har utsikt över anläggningen med vattnet precis bredvid.

Vi vågar påstå att Flottsbro erbjuder något för alla under sommardagar och kvällar.

Läs mer om alla våra aktiviteter här

Varmt välkommna!

Gänget på Flottsbro

 

den 28 april 2018 18:31

Facebook Twitter Youtube Google+ Instagram

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Slutför bokning
Stäng