Flottsbro

VI SÖKER SÄSONGSPERSONAL FÖR VÅREN & SOMMAREN 2017

Vi är ett bra gäng som varje dag jobbar för att bjuda våra besökare på minnesvärda och fartfyllda upplevelser. Flottsbro erbjuder camping & stugboende samt mängder av aktiviteter för alla åldrar. Vi vill locka aktiva och medvetna besökare, både unga och gamla till oss för att göra roliga saker tillsammans.


För att lyckas med det behöver vi den bästa personalen.


Vi eftersträvar en så stor mångfald som möjligt när det gäller ålder, kön, etnisk bakgrund, intressen och personligheter. Alla är välkomna. Om du känner att du vill vara med och jobba för detta så ska du söka dig till oss.


Vi letar efter både killar och tjejer som vill jobba heltid eller deltid. Samtliga tjänster kan innebär jobb under dagtid, kvällstid samt helger.


Nedan beskriver vi de tjänster som vi söker personal till:


Flottsbro Downhill Cars / Flottsbro Bike Park
Till denna tjänst söker vi en framåt, serviceminded, glad och livlig person som fungerar bra att jobba i team. Du ska vara bekväm att tala inför större grupper med gäster och inte rädd för att ta i då det är en del fysiska uppgifter. Arbetet består av att stå i kassan, bemanna liften samt instruera gäster i Downhill Cars. Du kommer även utföra visst underhållsarbete av downhillbilar och bil/cykelbanor. Deltid samt heltid
Körkort är meriterande men ej krav

Stockholm Swecamp Flottsbro
Till vår camping söker vi receptions samt avsynings/städ personal. På en camping är behovet av flexibilitet stort varför vi vill att samtliga sökande ska kunna utföra båda tjänsterna Då vi har gäster från hela Europa är kunskaper i andra språk än svenska meriterande. Deltid samt heltid.
Körkort är meriterande men ej krav

Nattvakt
Under högsäsongen har vi bemanning dygnet runt för att finnas på plats för våra gäster samt även utföra arbetsuppgifter på såväl campingen som övriga områden och aktiviteter. Tjänsten inbär att du sover kvar på plats med beredskap under natten.
Körkort krävs


Låter det intressant?
Skriv några rader och berätta om dig själv och varför du vill jobba på Flottsbro. Du måste vara minst 17 år för att söka en tjänst. Bifoga ditt CV och kontaktuppgifter samt vilken tjänst du söker till och vilken period du kan jobba.

Anställningsperioder varierar från slutet av april till slutet av september. Högsäsongen är från v. 23-34.

Skicka din ansökan till: jobb@flottsbro.se

Sista ansökningsdag: 21/3 2017

2017-03-13 14:19

Facebook Twitter Youtube Google+ Instagram

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Slutför bokning