Flottsbro

Flottsbro är öppet

OBS: Under v. 8 Extra öppet 10-22 - Mån-Fre

I nuläget öppet Stora backen, Tävlingsbacken, Barnbacken, Knattebacken samt nedre delen av Familjebacken (med utfart från Barnbacken)

Följ läget på vår Facebooksida

ÖPPETTIDER

BACKARNA:
Ons-Tors: 16-22
Fre: 10-22
Lör-Sön: 9-18
OBS: Under v. 8 Extra öppet 10-22 - Mån-Fre
Flottsbro-kalendern - Läget dag för dag

CAMPINGEN: 
Mån: 13-19
Tis-Fre: 13-17
Lör-Sön: 9-16

VÄRDSHUS:
Öppet som backarna

Följ läget på vår Facebooksida

Läs mer om öppetttider.

Boka onlineEN ÖVERNATTNING I STUGA OCH 2 DAGARS SKIDÅKNING PÅ FJÄLLET I STOCKHOLM!

Flottsbro skidskola

Fota, tagga, vinn!


#flottsbro
#vinteristhlm
Läs mer

Värdshus

Följ oss på Instagram!Stockholm SweCamp Flottsbro

Välkommen till Flottsbro, en del av Swecamp. Flottsbro Stockholm Swecamp friluftsområde är med sina attraktioner ett av Stockholms mest välbesökta naturområden med mängder av aktiviteter nära storstaden med dess attraktioner. Skidåkning, Mountainbike, snowboard och boende i mysiga stugor 15 minuter från Stockholm. Här finns också Flottsbro Värdshus för både lunch, middag och konferenser samt en härlig festvåning i ett naturområde med vackra Albysjön strax bredvid. Många väljer också att ha sitt bröllop här i kombination med festvåning och boende. Här finns en stor camping med fina förutsättningar i närheten av Stockholm och Heron City med suverän shopping. Här finns de unika Flottsbro Downhill Cars. Liften tar dig upp och bjuder på en härlig åkning nedför skidbacken från maj till november. Upplev vintern i Stockholm med både naturupplevelser och staden runt hörnet. Ta vara på de många friluftsmöjligheterna. Susa ner ifrån länets högsta skidbacke med utsikt över Stockholm stad. Passa på att hyra skidutrustning och snowboards via hemsidan. Flottsbro har blivit ett centrum för länets Mountainbikeåkare. Liften tar upp åkarna och det finns flertalet leder ner för både stora och små, proffs och nybörjare. Det går att hyra Mountainbikecyklar och utrustning via hemsidan.

Flottsbro erbjuder den perfekta friluftsdagen för skolklasser. Förboka skidutrustning och snowboards så har ni bara att kliva ut i backen när ni kommer ner. Vi har kompletta skid och snowboardutrustningar för uthyrning via hemsidan och en pulkabacke för dem som önskar.

 

Stockholm SweCamp Flottsbro en del av SweCamp. 17 campingplatser över hela riket som erbjuder sina gäster Sveriges bästa upplevelser i unik miljö. Mer om Swe Camp

Facebook Twitter Youtube Google+ Instagram

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Slutför bokning
Stäng